Spisak dobitnika nagrada

Četvrta nedelja: 26. oktobar - 1. novembar 2020. godine

Dobitnik nagrade GORENJE SB 800B [multipraktik].

Slavica Filipović, Srbobran

 

Dobitnici nagrade GORENJE WCM 702 PW [aparat za galete].

Ljiljana Karanovic, Banatsko Veliko Selo

Ivana Trajković, Novi Sad

Ana Stefanović, Beograd

Elma Vučelj, Novi Pazar

Gorica Lazarevic, Žagubica

 

Dobitnici nagrade GORENJE B 600W [blender].

Sunčica Nestorović, Prokuplje

Nemanja Djekic, Prokuplje

Jovan Ristic, Pozarevac

Dragana Sekulic, Novi Sad

Olivera Žuža, Šabac

 

Dobitnici nagrade GORENJE M 350 LBW [mikser].

Zorica Tirmenštajn, Bor

Milica Marjanovic, Bare

Marina Stojadinović, Niš

Milica Ilić, Prokuplje

Dragana Antonović, Novi Bečej

 

Dobitnici nagrade GORENJE KT 05 LBW [kuhinjska vaga].

Mladen    Ristic, Pozarevac

Marija Banjac, Ćuprija

Ana Mujkic Simic, Gradiste

Aleksandra Milenkovic, Prokuplje

Sanja Milojevic, Zrenjanin

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: