Flag

Torta sa malinama

1 Porcija
Jednostavno
40
Brza torta sa četiri kore i malinama
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
1 pakovanjeDr. Oetker Krem kore
Potrebno za fil
500 gšlag krema sa ukusom slatke pavlake
300 mlmineralne gazirane vode hladne
2 čašekisele pavlake 20% m.m.
170 gšećera u prahu
600 gmalina odmrznuti i ocediti
1

Pripema fila

U odgovarajuću dublju posudu sipati 500 g šlag krema i 300 ml hladne mineralne gazirane vode, mutiti mikserom minimalnom brzinom, a zatim nastaviti mućenje maksimalnom brzinom oko 5 minuta. U drugu posudu sipati 2 kisele pavlake 20% m.m. i 170 g šećera u prahu i kratko promešati. Dodati u umućen šlag i sve lagano izmešati.

2

Filovanje kora

Naizmenično filovati sledećim redosledom kora – fil – maline. Poslednju koru i celu tortu sa strane premazati filom. Tortu ukrasite po želji. Tortu ostaviti u frižideru, do serviranja.