Lava kolač

Lava kolač

Postoje kolači, koje jednostavno morate da probate. Jedan od njih, tačnije četiri, koliko ih je u jednoj mešavini za kolače, predstavlja pravo čokoladno iznenađenje. A i kalupčići su sadržani u kutiji. Kada želite nekoga stvarno da razmazite i priuštite mu nezaboravan užitak, pripremite nove Lava kolače, sočne čokoladne kolače sa srcem od tečne, tople čokolade nezamenljivog ukusa. Manje od pola sata pripreme, a gosti će pomisliti da ste proveli čitav dan pripremajući ovaj neobični desert! Priznanje za ovaj kolač vam je zagarantovano!

Alergeni

Ovaj proizvod ne sadrži obavezno po zakonu označavanje sastojaka koji mogu da izazovu alergijske reakcije i druge intolerancije.

Obavezno označavanje sastojaka u skladu sa zakonom:
žitarice koje sadrže gluten, odnosno pšenica, raž, ječam, ovas, pir, kamut i njihovi hibridi, rakovi, jaja, riba, kikiriki, soja, mleko i mlečni proizvodi, uključujući i mlečni šećer (laktoza), koštunjavo voće odnosno badem, lešnik, orah, indijski orah, pekan orah, brazilski orah, pistaći, australijski Kvinslend orah, celer, senf, susam, sumpor-dioksid u koncentraciji većoj od 10 mg/kg ili 10 mg/l, lupin, školjke i proizvodi od njih.

Na pakovanjima naših proizvoda, alergeni su u listi sastojaka označeni podebljanim velikim slovima, kako bi se prepoznali na prvi pogled.

Informacije i nutritivne vrednosti Lava kolač

Jedna porcija sadrži: 100g pripremljenog proizvoda
Na 100g gotovog proizvoda
Energetska vrednost 1653kJ
395kcal
Proteini 7.5g
Ugljeni hidrati 53.5g
od toga šećera 45.1g
Masti 16.7g
Zasićene masne kiseline 12.4g
Balastne materije 2.4g
Natrijum 0.13g

Više detalja o proizvodu

Količina: 215g

 Uvek IN, Dr.Oetker mafin!
Uvek IN, Dr.Oetker Mafin!
Mafini Mafini čokoladni