Glazura bela

Glazura bela

Uz belu glazuru svaka poslastica postaje princeza kolača. Uživajte u lakoj i brzoj pripremi glazure za neodoljive kolače. 

Dr.Oetker Dekor – kruna svake poslastice!

Priprema Glazura bela

Potopiti kesicu u vrelu vodu, koja nije proključala (oko 70°C) 5-8 minuta, dok se glazura ne otopi. Izvaditi iz vode, protresti nekoliko puta kako bi se glazura ujednačila i naneti na ohlađen kolač. Nepotrošena glazura može se nakon hlađenja ponovo otapati.

Pripremanje u mikrotalasnoj: Staviti kesicu u posudu namenjenu za korišćenje u mikrotalasnoj pećnici (max 360 W) i grejati 20-30 sekundi. Glazura je spremna kada postane tečna. Postupak se sme ponoviti. 

Upozorenje: Kesica može biti veoma topla!

Više detalja o proizvodu

Količina: 100g

 Uvek IN, Dr.Oetker mafin!
Uvek IN, Dr.Oetker Mafin!
Mafini Mafini čokoladni