Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Glazura bela

Glazura bela

Uz belu glazuru svaka poslastica postaje princeza kolača. Uživajte u lakoj i brzoj pripremi glazure za neodoljive kolače. 

Dr.Oetker Dekor – kruna svake poslastice!

Priprema Glazura bela

Potopiti kesicu u vrelu vodu, koja nije proključala (oko 70°C) 5-8 minuta, dok se glazura ne otopi. Izvaditi iz vode, protresti nekoliko puta kako bi se glazura ujednačila i naneti na ohlađen kolač. Nepotrošena glazura može se nakon hlađenja ponovo otapati.

Pripremanje u mikrotalasnoj: Staviti kesicu u posudu namenjenu za korišćenje u mikrotalasnoj pećnici (max 360 W) i grejati 20-30 sekundi. Glazura je spremna kada postane tečna. Postupak se sme ponoviti. 

Upozorenje: Kesica može biti veoma topla!

Više detalja o proizvodu

Količina: 100g

 Uvek IN, Dr.Oetker mafin!
Uvek IN, Dr.Oetker Mafin!
Mafini Mafini čokoladni