Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Ovsena kaša sa paradajzom

Ovsena kaša sa paradajzom

Za ljubitelje slanog obroka, nova ovsena kaša sa paradajzom, predstavlja kvalitetan obrok sa prirodno visokim sadržajem vlakana (sadrži minimum 70% ovsenih pahuljica). Dr. Oetker ovsene kaše pripremaju se za samo tri minuta i uz malo vode. Brza i laka priprema olakšava svakodnevnicu i okrepljuje energijom potrebnom za nove izazove. Izaberite svoj omiljeni ukus i započnite dan nasmejanog lica!

Priprema Ovsena kaša sa paradajzom

Zagrejati 150 ml vode do ključanja. Sadržaj kesice sipati u posudu. Preliti vrelom vodom i dobro promešati. Ostaviti da odstoji 3-5 minuta. Preporuka je da pripremljenu kašu konzumirate dok je još topla.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Ovsena kaša sa paradajzom

Prosečna nutritivna vrednost za pripremljen proizvod

  100 g 1 porcija (60g) %*
Energetska vrednost:

403 kJ
    (96 kcal)

926 kJ
    (220 kcal)

11%
Masti:
Od toga zasićene masne kiseline:
  1,5 g
  0,3 g
  3,4 g
  0,6 g

 5%
 3%

Ugljeni hidrati:
Od toga šećeri:
 16 g
3,9 g
 38 g
8,9 g

15%
10%

Vlakna: 2,3 g   5,2 g 21%
Proteini: 2,9 g   6,7 g 13%
So: 0,33 g  0,75 g 13%

 * Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (8400kJ/2000 kcal)

Više detalja o proizvodu

Količina: 60g