Fil za tortu sa ukusom lešnika

Fil za tortu sa ukusom lešnika

Sve prave domaćice znaju da se tajna savršene poslastice krije u spektakularnom izgledu, ali i u bogatom i neodoljivom ukusu.  Dr. Oetker Filovi za tortu spremaju se za samo pet minuta, sa hladnim mlekom ili uz dodatak maslaca, a što je najvažnije, jedno pakovanje je dovoljno za celu tortu, kao i za razne vrste kolača.  

Priprema Fil za tortu sa ukusom lešnika

Pripremanje sa mlekom:
Odmeriti 300 ml hladnog mleka (iz frižidera), sipati u dublju posudu i dodati sadržaj kesice. Mutiti mikserom najmanjom brzinom oko pola minuta, zatim najvećom brzinom 3-5 minuta. 

Pripremanje sa mlekom i maslacem:
Odmeriti 300 ml hladnog mleka (iz frižidera), sipati u dublju posudu i dodati sadržaj kesice. Mutiti mikserom najmanjom brzinom oko pola minuta, zatim najvećom brzinom oko 1 minut. Dodati u posudu sa 50 g penasto umućenog maslaca i mutiti mikserom najvećom brzinom oko 2 minuta.

Pripremanje sa mlekom i slatkom pavlakom:
200 ml rashlađene slatke pavlake mutiti mikserom najvećom brzinom oko 1 minut. U dubljoj posudi umutiti 250 ml hladnog mleka (iz frižidera) i sadržaj kesice, najmanjom brzinom oko pola minuta, zatim najvećom brzinom oko 2 minuta. Dodati u posudu sa umućenom slatkom pavlakom, mutiti najvećom brzinom oko 2 minuta.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Fil za tortu sa ukusom lešnika

Jedna porcija sadrži: 100g pripremljenog proizvoda sa mlekom (1.5% m.m.)
Po porciji gotovog proizvoda
Energetska vrednost 1020kJ
244kcal
Proteini 2.9g
Ugljeni hidrati 30g
od toga šećera 22g
Masti 12g
Zasićene masne kiseline 10g

Više detalja o proizvodu

Količina: 140g

 Smeše za kolače
Praznična idila na Vašoj trpezi!
Medenjaci Božićni keksi
 Proizvodi
Napravite ukusne poslastice uz pomoć:
Praška za pecivo Kvasca Vanilin šećera